Sao Vicente toegangspoort tot magisch Santo Antão

by Joshua on december 23, 2015 No comments

Er zijn veel redenen om naar São Vicente – Mindelo te reizen. Niet alleen de zonneschijn gedurende het hele jaar, de mooie mensen, de muziek, het verse eten en de vele celebraties. Maar ook is Mindelo de toegangspoort tot Santo Antão en de enige manier om naar het magische eiland te reizen.

Santo Antao by sjorsmassar.com

Santo Antao by sjorsmassar.com

Santo Antão’s heeft een schitterend landschap en is de moeite van een bezoek meer dan waard. Het eiland is zo spectaculair dat het bijna onmogelijk is er met een vliegtuig te landen. Na een crash is het vliegveld opgeheven omdat piloten er niet graag kwamen. Inmiddels is de veerboot de enige manier om op het eiland te komen. São Vicente is daarom de perfecte keus voor een bezoek aan twee eilanden tijdens een vakantie naar Kaapverdië.

Wanneer je een bezoek boekt hier bij ons van Villa St. aubyn, zijn we je graag behulzaam bij het opzetten van een eilandbezoek en reis naar Santo Antão. zorg er wel voor dat u op tijd boekt aangezien we vaak volgeboekt zijn. Geniet ondertussen van deze prachtige foto’s door Sjors Massar.

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

Santo Antao by Sjors Massar

JoshuaSao Vicente toegangspoort tot magisch Santo Antão

Join the conversation